Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

1914 Η ιδέα, ενός μηχανικού αυτοκινήτων παίρνει σχήμα και μορφή. Ένα μηχάνημα που έφερε την επανάσταση στην καθαριότητα του νοικοκυριού. Δοκιμασμένο περισσότερο από 100 χρόνια, βελτιώνεται εξασφαλίζοντας την αντοχή του στο χρόνο. Ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία πωλήσεων στην Ελλάδα, ήρθε κι εδώ το 1989 από τον κ. Ελευθέριο Βέρμπη, για να ανατρέψει την συνηθισμένη διαδικασία καθαριότητας του νοικοκυριού. Σήμερα παντού στον Κόσμο πωλείται μόνο μέσα από επιτόπου παρουσιάσεις, εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και των συνεργατών τους, για να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να το δοκιμάσει και να αποφασίσει εκείνος εάν του κάνει.


1989 Έρχεται η Kirby στην Ελλάδα από τον Ελευθέριο Βέρμπη


2008 Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις της Kirby Company, ο κ. Φραγκιαδάκης Εμμανουήλ αναλαμβάνει την επίσημη εισαγωγή και αντιπροσώπευση της Εταιρίας στην Ελλάδα.


2014 Συμπληρώνοντας 100 χρόνια ζωής, η εταιρία σε μία παγκόσμια γιορτή, λανσάρει το Avalir® Εντυπωσιακός σχεδιασμός, σημαντικές αλλαγές, αλλά ίδια ποιότητα. 


2018 Η Εταιρία εναρμονίζεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λανσάρει το Avalir 2® ECO. Νέα τεχνολογία μείωσης θορύβου, χαμηλότερη κατανάλωση, ίδια απόδοση και ποιότητα.


ΣΗΜΕΡΑ Η Οργάνωσή μας στην Ελληνική αγορά με Αρχικό Αντιπρόσωπο την Εταιρία Φραγκιαδάκη Εμμανουήλ, συνεχώς επεκτείνεται και μέχρι στιγμής αποτελείται από 9 γραφεία εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο.